Joskus käy niin, että informaatiokatkoksen ja nälän vuoksi kumpikin perheessämme ajattelee laittavansa ruokaa. tulin eilen töistä ja tökkäsin Jensen's Bofhusin Pulled Chickenin uuniin ja samassa armaani pyyhältää kotiin uunituoreen ja kuuman pizzan kanssa. Mikäs siinä... kun taloudessamme ei asu enää teinejä niin jätinpä kypsyneen kanasen sitten kylmään odottamaan jatkotoimenpiteitä. Tänään sitten sain idean Enchilladoista... niihin tarvitset:

Enchilladas a la Barbro

tortillalättyjä 6-8 kp                                                          lIMG_5736-normal.jpg

tulista tacokastiketta 230g-250g

tuorejuustoa Crene Bonjour-paahdettu sipuli 1 pkt (200g)

mozzarellaraastetta 100g

broileria/ kanaa pehmeäksi paistettuna ja nyhdettynä n.500 g

( mm. tuolta saa ohjeen pulled Chickeniin, jos haluat tehdä itse.... minä käytin tätä )

 

Laita uuni lämpiämään 180 asteeseen.

Sekoita tuorejuusto ja puolet tacokastikkeesta sekä puolet juustoraasteesta revityn broilerinlihan kanssa kulhossa. Voit halutessasi lisätä paprikanpaloja, fetaa tai ananasta... ihan maun mukaan. Voitele uunivuoka ja kaada loput tacokastikkeet vuoan pohjalle. Täytä tortillalätyt ja kääri rullalle. Asettele ne tiivisti vierekkäin uunivuokaan. Ripottele juustoraasteet päälle. Laita vuoka uuniin ja paista noin 10-15 min. Seuraa, että pinta ei kärähdä. Ota vuoka uunista ja koristele vaikka paholaisen hillolla tai jollakin vihreällä. Tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

IMG_5737-normal.jpg