Viikonloppuna minä rohkaistuin ratsastamaan metsässä ensimmäistä kertaa ilmalentoni jälkeen eli yli kolmeen kuukauteen. Olo oli kuin olympiavoittajalla sen jälkeen. Heppanikin oli ihan rentoreino. Liekö sekin jännittänyt aluksi miten tuo täti pärjää... tiedä häntä. Lapsonen oli saanut kotitehtäväksi kääretortun teon ja niinpä sunnuntaijälkiruoaksi saatiin torttua. Emäntäkoulussa muuten käskettiin aikoinaan sanomaan käärötorttu ei kääretorttu.

1228228.jpg

Olen tuskaillut tässä muutamana päivänä, että mistä saisi hyvät "kaapeli"-ohjeet ja melkein sorruin tilaamaan netin kautta yhden ohjeen, mutta... TADAA! Posti koputti tänä aamuna ovelle ja löi käteen paketin, josta kuoriutui esille tämä kauan odotettu kotimainen kirja. Nyt pitäisi vain saada Johannan signeeraus vähintään siihen! Siinähän niitä "kaapelisukkia" on kirjassa. Just tuommoisia vähän erilaisempia kuin perus "kaapelit".... juu, juu.. kyl mie tiiän et palmikoita ne on på finska. Noron sukkalangasta yritin jo kaapeleita tehdä, mutta purin sen minkä aloitin. Merinot käy siihen paremmin. Norosta aloitin kuitenkin sellaiset "tylsät" sukat tekemään. Mä haluaisin jo neuloa jotain muutakin välillä, mutta perhe tilaa vain sukkia koko ajan.

1228233.jpg

Vihdoinkin lunta tänne meillekin satelee ja mystinen mönkijämies pääsee ajelemaan kaikkien naapureittemme pihat pienellä auralla puhtaaksi. Lumiukkovaihtoakin emännöin tässä ihan ensimmäistä kertaa. Tilkkuilijoitten nettiporukassa teemme 15 cm x 15 cm blokkeja joissa aiheena lumiukko.